Que tingui Grapa!

11 Juny 2019

Més espai per l’anunci de “Sexo es vida” que per l’esport femení

La selecció espanyola femenina absoluta de futbol guanya el seu primer partit de la història dels mundials. Mentre d’un costat el partit el segueixen en directe gairebé un milió d’espectadors, el Diario As no ho fa servir com a notícia principal del diari i la relega a un espai més petit fins i tot que l’anunci publicitari de “Boston Medical Group”.

Portada del Diario As

1 comentari »

 1. Hola Pol!

  Primer de tot, dir-te que l’elecció del tema em sembla molt important de tractar-lo en els mitjans. Cada vegada el futbol femení té més rellevància, encara que hi hagi altres mitjans com el que comentes que es vulguin resistir. Crec que l’opinió és contundent des del principi i m’agrada que ho exemplifiquis amb la comparació a l’espai que se l’atorga a la notícia de la selecció respecte l’anunci de sexo és vida. També podries comentar més sobre la portada de l’As en general i l’espai que ocupa una la notícia sobre els jugadors del Madrid.
  Aquests imatges les podries haver posat al mateix vídeo mentre parlaves, tot i que això ja implica habilitats d’edició. En algunes ocasions m’ha faltat una mica de ritme, però trobo que és una bona molt bona conclusió reflexionant sobre el periodisme i el futbol femení. I aquesta conclusió està fonamentada no només en arguments sinó en l’exemple dels diaris, i en dades sobre la xifra d’espectadors…
  A més, aquest exemple també aporta un bon titular curiós que crec que la gent estaria interessada en donar-li click i veure el vídeo, com a mínim a mí sí que m’ho ha generat

  Només un aspecte més ara ja a nivell tècnic, l’àudio del vídeo en general és molt baix, però hi ha petits segons on això s’eleva. Això tampoc és tant important respecte a l’assignatura i imagino que hauràs tingut algun problema en l’àudio. Tot i així, reitero que m’ha semblat una bona elecció del tema, un bon vídeo i una bona conclusió, amb una reflexió d’allò que hauria de fer el periodisme amb l’esport femení.

  Ainara

  Comentari per Ainara — 17 Juny 2019 @ 22:09


RSS feed for comments on this post.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: