Que tingui Grapa!

28 Mai 2019

Europa ha votado, Europa ha cambiado

Filed under: Uncategorized — JAVIER CASTILLO @ 22:30
Tags: , ,
Anuncis

1 comentari »

  1. En primer lloc, ha escollit un bon titular “Europa ha votat, Europa ha canviat”, ja que reflecteix el contingut del vídeo. Fa una anàlisi dels resultats de les últimes eleccions europees i ens explica com ha canviat la situació a l’Eurocambra. De seguida apunta a la caiguda de la gran coalició europea entre populars i socialdemòcrates, que ha perdut la majoria absoluta però no l’hegemonia. Tot i això, es desprèn un “missatge optimista”, perquè s’obre la porta a nous rostres, nous grups i nous temes que han estat ignorats durant anys. Així es refereix a la victòria dels liberals i dels verds.
    Afirma que “la revolució ecologista ha sacsejat Europa” i “ha deixat els carrers per entrar a les institucions”. Seguidament, ofereix un argument indiscutible: “tots estem d’acord que si no conservem la vida en aquest planeta, la resta de lluites deixaran de tenir sentit”.
    Finalment, fa referència a la ultradreta, que no ha arribat a obtenir el 30% dels escons, els quals li haurien permès tenir una minoria de bloqueig. De totes maneres, insta als mitjans a reflexionar sobre el protagonisme donat als grups d’extrema dreta que, moltes vegades, no són notícia. Durant tot el vídeo el to de veu és clar, hi ha una bona dicció, i els arguments estan ben lligats entre ells. Ens arriba clarament el missatge que ens vol transmetre, repetit al final del vídeo per donar-li èmfasi: “Europa ha votat, Europa ha canviat”.

    Comentari per annareig01 — 29 Mai 2019 @ 14:30


RSS feed for comments on this post.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: